Contact

Hoe kunnen wij van dienst zijn?

E-mail

Bij vragen of opmerkingen zijn wij vaak het beste per mail te bereiken. Mailen heeft onze voorkeur, omdat we vaak in het veld zijn voor onderzoek of op gesprek zijn bij een opdrachtgever. Zie onder voor de contactgegevens van onze adviseurs. Voor een offerte-aanvraag klik hier. Voor algemene vragen kun je mailen naar [email protected].

Telefoon

Wij reageren vaak het snelst als we een email ontvangen. Maar ook telefonisch proberen we natuurlijk zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor onze klanten. We hebben er daarom voor gekozen om gebruik te maken van een telefooncentrale. Bij het bellen van 0172-204060 volgt een keuzemenu. Het keuzemenu brengt je snel in contact met de juiste adviseur. Op werkdagen van maandag t/m vrijdag kun je ons bellen tussen 9 en 17 uur. In het weekend en op feestdagen zijn we niet bereikbaar, maar kan je wel een voicemail achter laten.

Het komt wel eens voor dat we niet op kunnen nemen, bijvoorbeeld vanwege veldwerk of een teamvergadering. Je kan dan altijd onze voicemail inspreken of een e-mail versturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens adviseurs

Bekijk de contactgegevens van onze adviseurs op de homepage onder Ons Team. Klik daar op de betreffende adviseur.

Adres Ecologisch adviesbureau Habitus B.V.

Ons kantoor is gevestigd in Bodegraven in de provincie Zuid-Holland. Het adres is:
Tolnasingel 3
2411 PV Bodegraven
Wij zijn gevestigd in het kantoorpand van Crown Business Center I.

Bij voorkeur ontvangen wij geen post, maar indien dit toch nodig is, dan stellen wij het op prijs als u de contactpersoon bij Habitus op het poststuk vermeldt.

Vragen over facturen

Voor vragen of opmerkingen over facturen, kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Onze collega van de financiële administratie beheert de mailbox. Wij nemen zelf telefonisch contact op als dat nodig is.

Wij werken enkel business-to-business

Wij werken voor overheden, tereinbeherende organisaties en bedrijven. Voor particulieren opdrachtgevers is het niet mogelijk om een offerte aan te vragen, omdat wij enkel business-to-business werken.

Werkgebied

Wij werken in principe landelijk, omdat Nederland te mooi is om jezelf te beperken. Wel werken we hoofdzakelijk in de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland en Gelderland. Omdat onze collega’s voornamelijk in deze provincies wonen en we vanuit huis werken. Bij grotere projecten in noordelijke of zuidelijke provincies, zullen we veelal samen werken met lokale ecologen. Wij kunnen in dat geval meerwaarde leveren door degelijke projectleiding en (procesmatige) kwaliteitsborging.

Wij mogen werken langs de weg en langs het spoor.