Contact

Hoe kunnen wij van dienst zijn?

E-mail

Bij vragen of opmerkingen zijn wij per mail of telefoon te bereiken. Mailen heeft onze voorkeur, omdat we vaak in het veld zijn voor onderzoek. Zie contactgegevens adviseurs voor de mailadressen.

Telefoon

Bij voorkeur ontvangen we vragen via email. Om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, hebben wij er voor gekozen om gebruik te maken van mobiele nummers. Ook de 084-nummers in onze emailhandtekeningen worden doorgeschakeld naar mobiele telefoons. Indien we niet op kunnen nemen, bijvoorbeeld vanwege veldwerk of een vergadering, kan een email verstuurd worden of de voicemail ingesproken worden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens adviseurs

Amber Heitman

[email protected]
06-45901203

Diede Melsen

[email protected]
06-50598499

Benjamin Brandt

[email protected]
06-47163522

Nick Kroese

[email protected]
06-47183621

Ruth van den Herik

[email protected]
06-83578877

Bezoek- en postadres Habitus natuur & landschap

Ons kantoor is gevestigd in Bodegraven in de provincie Zuid-Holland. Het adres is:
Tolnasingel 1
2411 PV Bodegraven
Wij zijn gevestigd in het kantoorpand van Crown Business Center II. Bij binnenkomst graag bij de balie melden. Wij ontvangen liever geen post, maar indien dit toch nodig is, dan graag de contactpersoon bij Habitus vermelden. Verstuur bij voorkeur een email aan de betreffende adviseur.

Vragen over facturen

Voor vragen of opmerkingen over facturen kan gemaild worden naar [email protected]. Susanne Kobus beheert de mailbox. Zij neemt indien nodig telefonisch contact op.

bijlage (optioneel)