Veelgestelde Vragen

Hoe kunnen wij u helpen?

Moet ik rekening houden met beschermde natuur op mijn projectlocatie?

Ons antwoord:

Ja, u moet altijd rekening houden met beschermde plant- of diersoorten en/óf gebieden, als deze daadwerkelijk aanwezig zijn op uw projectlocatie. Wij kunnen dit voor u onderzoeken.

De gemeente of omgevingsdienst vraagt om een ecologisch rapport/natuuronderzoek/quickscan flora en fauna. Kunnen jullie dit verzorgen?

Ons antwoord:

Ja, uiteraard kunnen wij natuuronderzoek verrichten. Vaak kunnen wij u binnen drie werkdagen een offerte sturen en binnen drie weken het rapport opleveren. Over de opleverdatum kan altijd overleg plaatsvinden.

Wat kost een ecologische quickscan bij jullie?

Ons antwoord:

Hier kunt u onze prijzen vinden. Onze prijzen zijn marktconform. Wij leveren kwaliteitsdiensten en zijn geen prijsvechters. Voor sommige diensten zijn speciale vaardigheden of kennis vereist, zoals voor specialistisch soortonderzoek of de ondersteuning van vrijwilligers. Deze diensten kennen daarom een hoger uurtarief. Ook voor avond- of nachtwerk wordt een hoger tarief gerekend.

Kan ik er op rekenen dat ik door jullie deskundig geadviseerd word?

Ons antwoord:

Uiteraard kunt u daar bij ons op rekenen. Onze ecologen zijn allemaal geschoold op minimaal hbo-niveau en hebben ruime veldervaring. Daarnaast hebben we een intern kwaliteitssysteem waarin de kwaliteit van onze diensten wordt getoetst en wordt geborgd.

Hebben jullie vacatures?

Ons antwoord:

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die een aanvulling zijn op ons huidige team. Deze mensen selecteren we door eerst in projecten samen te werken en dan te kijken of we een duurzaam verband aangaan. Vaak hebben we behoefte aan veldecologen (fauna) die ons bij soortonderzoeken kunnen helpen, maar zeker ook projectleiders met ecologische kennis. We hebben niet vaak openstaande vacatures, omdat we veelal binnen ons eigen netwerk op zoek gaan naar geschikte personen en deze veelal weten te vinden. Vacatures komen echter wel voor en zijn dan te vinden onder vacatures.

 

Als je denkt dat je een waardevolle aanvulling kunt zijn op ons team, mag je natuurlijk altijd een motivatiebrief en je cv sturen aan [email protected]. Als je interesse hebt om in in het veldseizoen (mei t/m september) veldwerk uit te voeren, dan kun je jezelf opgeven via dit formulier.

Ik wil graag een verbetering melden voor jullie website. Waar kan ik terecht?

Ons antwoord:

Wij stellen het bijzonder op prijs als u verbeteringen voor de website doorgeeft aan ons. Dit mag van alles zijn, zoals informatie die mist, een taalfout of iets anders dat verbeterd kan worden. Mail uw aandachtspunt of suggestie naar [email protected]