Stages

Stages bij Habitus 

Wij ontvangen bijna wekelijks wel een stage-aanvraag van leerlingen van allerlei soorten opleidingen, zoals Helicon, Wellantcollege of de HAS. Wij vinden het altijd leuk om een stage-aanvraag binnen te krijgen. Ook zouden we graag iedereen willen helpen, omdat we zelf ook stage hebben gelopen. Wij weten dat het soms een hele zoektocht is. Helaas kunnen we niet aan alle stage-aanvragen voldoen. Dat lichten we graag even toe:

Wij vinden het belangrijk dat we jou als stagiair voldoende begeleiding kunnen bieden, zodat het een leuke leerervaring wordt waar je ook echt wat aan hebt. Wij hebben daarom intern afgesproken dat we plekken voor stages op de website zetten onder vacatures. Als er geen vacature voor een stageplek staat, dan kunnen wij jou helaas niet verder helpen. Wij hebben dan helaas niet voldoende tijd vrij kunnen maken voor de begeleiding of hebben geen interessante leerprojecten. Kijk gerust later nog eens op de website of er ondertussen wel een stageplaats vrij is. 

 

Bijzondere projecten

Heb je een projectvoorstel waarvan je vindt dat het bijzonder interessant voor ons is en waar we zeker even naar moeten kijken? Stuur dan gerust een mail met het voorstel, dan zullen wij er naar kijken! Stuur je e-mail aan [email protected].