Wij gaan verhuizen

Sinds onze eerste kantoorruimte in april 2018 zijn we gegroeid van een team van vijf collega's naar momenteel veertien collega's. Hoewel we nog steeds grotendeels vanuit huis werken, vinden sommige collega's het fijn om regelmatig op kantoor te werken. Momenteel hebben we slechts zes werkplekken beschikbaar, dus werd het tijd voor wat extra vierkante meters. Gelukkig is er een grote flexibiliteit aan ruimtes in de omgeving van ons kantoor. In het kantoorgebouw aan de overkant van de parkeerplaats (zo'n 20 meter verder) was een nog een grotere ruimte beschikbaar. Daar gaan we nu onze nieuwe thuisbasis van maken. Per 1 april 2020 zijn we daarom gevestigd op het adres:

 

Tolnasingel 3

2411 PV Bodegraven

Dit is het pand van Crown Business Center 1

 

Oude adres

Voorheen waren we gevestigd op bijna hetzelfde adres, namelijk Tolnasingel 1, 2411 PV te Bodegraven (Crown Business Center 2).

 

Vragen of langskomen?

Mocht je nog vragen hebben over onze verhuizing of adreswijziging, neem dan contact op met Nick Kroese. Wil je langskomen? Na de coronacrisis ben je van harte welkom. Maak gerust een afspraak met één van onze collega's of kom langs op de bonnefooi!